dimecres, 7 d’octubre del 2009

Campanas por la gripe A

CAMPANAS POR LA GRIPE A from ALISH on Vimeo.

60 comentaris:

Joan ha dit...

Molt interessants les opinions d'aquesta senyora... Això de la grip A fa tuf a enganyifa col·lectiva...
Potser en alguns casos la vacuna és útil, però de manera generalitzada segur que no

Ester Guty ha dit...

La grip A no deixa de ser un error de laboratori que les empreses farmaceutiques i els politics fan servir per espantar a la gent i treure uns bons beneficis en la venta, de vacunes i tots els estris que fan comprar a les empreses per prevenció. Jo penso que no ens poden obligar a vacunar-nos, que tot es una enganyifa i que es veritat que la realitat supera la ficció.

Gemma Rifà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Gemma Rifà ha dit...

Fa anys també hi va haver un tipus de grip A, i aquest any sembla que se'n torna a parlar, però d'una manera massa exagerada. S'ha comprovat que aquesta grip té un nombre de morts menor a qualsevol altra grip, l'únic que potser es contagia més. Hi ha vacunes però no són obligatories, ja que hi ha gent que no hi està dacord.
Ella pensa, com molta altra gent que no ens hem de preocupar tant com aparenten i no tenir por a la grip A.

Manel Caballeria ha dit...

Jo també pensu que és un error de laboratori aquesta nova grip i pensu també que no és tan com diuen sino que és per aconseguir diners fàcils i ràpids. Jo no em posaria la vacuna ja que aquest virus té menys perill de mort que el que ja estem acostumats tots, sino fos perquè hi obliguessin a tothom i hi hagués preso o una multa per no fer-ho.

Ivan Aguilera. ha dit...

Jo penso que a la nova grip se li està donant molta més importància de la que té, nomes pel fet de ser " nova ". Es igual o més fluixa que la grip normal, a la que n'estem acostumats sentir-ne parlar. Tot això de la medicina remena molts diners, i aquesta es una forma molt ràpida d'aconseguir-los. Si ja fa anys n'hi havia una de molt semblant, no es lògic que ara li donguin tantíssima importància.

Helena ha dit...

Probablement no acabarem de saber mai si la grip A ha estat probocada expressament o no, el que sí que sabem és que s'està creant un pànic a la població innecesari, i sembla que la raó és bàsicament econòmica. I és que, ¿quants cops a les notícies heu sentit a parlar de la moltíssima gent que ja ha passat aquesta grip? Sobre la vacunació, jo només obligaria a ficar-se la vacuna al personal sanitari, ja que tenen més risc.

Sílvia Prades ha dit...

Aquesta grip no és una grip nova, ja que, fa una anys també va haver-hi un tipus de grip semblan.
Jo tabe crec que aquesta grip és un error de laboratori, i l'han aprofitat per treure'n profit econòmic.
Aquesta grip té un índex de mortalitat menor al de la grip normal, el que passa és que se li esta donant molta importància i se n'hi hauria de donar menys.

Mireia ha dit...

Per a mi l'empresa Backster es una de les grans culpables, ja que ella a set la que a enviat les vacunes arreu del món. Els goberns, l'ONU i la OMS també tenen una part de culpa ja que no porten la situació com ho haurien de fer.Gràciesa a la casualitat d'un bioleg de Xequia avui en dia podem parlar de que ens han enganyat.
Els goberns demanen vacunes als farmaceutics pero ells se'n renten lesd mans per els efectes secundaris.
La bojeria i la por de la grip A a fet qe a una ciutat de EEUU multin en 1000$( per dia )a la persona que no es vulgui vacunar.

Esperem que aquí aixo no pasi i que les farmaceutiques ens donguin garanties.

Mariona ha dit...

Penso que la gent es preocupa massa i que no n'hi ha per tant. Si abans ja no s'havien preocupat, per què es capfiquen ara?
M'ha fet gràcia canviar el significat a pandemia; si jo dic una mentida, faran canviar el significat de mentida i així ja no l'hauré dit...jeje vv'

Nil Cabanas ha dit...

En la meva opinió la grip A, tot i que no deixa de ser una grip més o meny perillosa. La importancia que li donen i les exegeracions que se'n fan, en part són per evitar contagis i la seva expanció, però per altre banda és una menera de tapar, i apartar el tema de la de la crisi economica actual.
Aquesta és la meva argumentació
:D

SergiGuiteras ha dit...

Jo crec que se li està donant massa importància a la que li correspon a la Grip A. Estic d'acord amb la Teresa de que la cosa s'ha i s'està portant malament. Si hi ha més morts per la grip corrent que per la grip A, com és que la grip normal no es considerada pandèmia cada any? En definitiva, la Grip A és un virus nou com qualsevol altre però amb un rere fons diferent degut a les situacions que ens envolten actualment.

fatima ha dit...

jo penso que aquesta grip A és un error de laboratori, i que no se li ha de donar molta importància.
Jo no crec que les vacunes
d'aquesta grip no són necessaries perquè conté substàncies coadjuvants tan potents que poden arribar a multiplicar per 10 la resposta immunitària normal.
jo aquesta es la meva pinió per lo que ens diu la monja Teresa Forcades....

Irene C. ha dit...

No era la primera vegada que sentia a parlar d'auqesta monja, de manera que ja m'havia despertat la curiositat. Simplement crec que per desgràcia, té raó.
El que diu, però, també es pot aplicar en altres àmits. Sense anar més lluny, amb tota la història de la globalització (de la qual només es parla dels espectes positius); qui ens assegura que d'aquí cinquanta anys no estarem tots parlant una mateixa llengua, practicant una mateixa religió i adorant uns mateixos empresaris que se'ns presentaran com salvadors de la humanitat mentre ens escanyin a tots amb tractats, lleis i termes "massa complexos" perquè els poguem entendre?
I tot això de bracet amb els mitjans de comunicació, que (només faltaria!) s'han afanyat a desmentir les crítiques de la sra. Forcades d'acord amb el govern de torn.

Laia Dalmau ha dit...

La Teresa és una persona valenta que s’ha atrevit a dir la veritat, sabent el risc que això comporta.
Hi ha un llibre que es titula L’escandol de la ind. Farmacèutica en el qual es dóna molta informació sobre la manipulació per interessos econòmics que envolta tot el món de la medicina oficial i els seus tractaments mèdics.
Tan de bo fóssin més els metges i personal sanitari que s’atrevissin a ser tant valents com ella. Així doncs, la meva opinió sobre el tema de la Grip A és que tot és una gran manipulació amb interessos econòmics.

Sandra Cecilia ha dit...

Aquesta grip anomenada Grip A no és ua grip que ha sortit ara, sinos que als anys 1977 va sorgir una grip igual. Mai se sbrà si aquesta grip ha estat creada per alguns laboratoris o no. Aquesta grip té menys efectes que una grip normal. Crec, com la majoria de la població que una grip mai ha sigut tan mencionada i es una nova forma de poder extrure més diners.
Jo crec que auqetsa vacuna només se l'hauria de posar els sanitaris i rodalies ja que estan més encontacte.

Núria Valls ha dit...

Jo crec que els arguments de la Teresa Forcades m’han convençut del tot. Ja havia llegit un article que circulava per Internet explicant que el virus era una mutació de laboratori, però podia semblar que era mentida, ja que no estava documentat. Trobo que la Teresa ha tingut molt valor per explicar el que està passant realment i la manipulació de la que som objectes.
Hi ha situacions a la vida real que provoquen més morts (violència domèstica, assassinats, accidents de trànsit...), que tindrien solucions però que no donen un benefici econòmic a unes empreses multinacionals, com la vacunació massiva.

Diana Delgado ha dit...

Jo crec que aquest tema de la Grip A se li està donant massa importància, creant una alarma exagerada a tota la població, i també crec que han aprofitat aquest tema més aviat per treure beneficis econòmics (amb les vacunes). També estic d'acord que no ens poden obligar a vacunar-nos, que cada un veurà el que crea que li convingui.

Aida Oca ha dit...

A finals d'estiu n'havia parlat amb les amigues sobre la grip A, que si ja havia arribat a Manlleu, que si jo voldré la mascareta de color rosa, que perdríem un any de batxillerat per la grip A... i quin panorama!
Perquè no m'estranya; bombardejant-nos cada dia amb alló de "7 - 1.000 - 4.000 - 16.000 infectats! Això és molt greu! Que ens morirem tots si no ens posem la vacuna miraculosa que han aconseguit en dos dies..." Sobretot això de la vacuna ¬¬'
I així de senzill ha sigut com ens han anat menjant el cap... Quatre paraules que alterin una mica a la societat i alee! LA GRAN CATÀSTROFE DE LA GRIP A.
I després de sentir tot això de la Teresa m'he de vacunar? Va, home va! Que com ens obliguin a vacunar-nos a veure en què ens convertim... Perquè no tinc cap inconvenient de trobar-me en l'horrible risc de patir aquesta grip, però tampoc penso pagar 1.000x €; un disbarat.
I estic d'acord que és una grip i una mica més forta que la que patim normalment i que té una capacitat de contagi bastant forta però crec que els mitjans de comunicació s'han passat i molt!
Aida.

Anna V. ha dit...

M'han semblat força interessants les explicacions de la Teresa Forcades, i es que abans, particularment tenia una mentalitat erronea a causa de les noticies que sorten diariament per la TV, però m'ha més que convensut.
Que no és tant exajerat com hu pintan, que ens han anat introduïnt conceptes i més conceptis fins arribar a crear pànic a la societat, un pànic basat a la imaginació de cadascú, però probocat per series persones.Un error de laboratori és el que a probocat aquest rebombori, del cual han volgut beneficiarse, i augmentar un gran guany econòmic.
A més, que el nombre de mortalitat és molt més inferior en la grip A que en culsevol altre grip.
Així que, també comparteix-ho l'opinió de la majoria, i es que tot és consequencia d'un error de laboratori, que l'aprofiten per treure un elevat valor econòmic, i que no se l'hi ha de donar més importancia de la que té.

CRISTY ha dit...

Esta señora tiene razón. La gripe A es muy similar a otra gripe cualquiera, porque cada año hay muertos de gripe C por ejemplo, que es la mas leve, y no nos lo han hecho saber en la noticias.
Yo creo que lo han exagerado tanto para que la gente coja miedo y que se vacunen sin saber ni lo que te estas injectando.

LaiaCoo ha dit...

Esta señora simplemente a dado unas dadas objetivas sin querer hacerle creer a nadie lo que ella piensa, pero todo tiene coherencia y es real, encambio la televisión te da solo la información que le sinteresa y encima te manipulan de tal manera que te lo hacen creer.
¿Porque no han dado este video por la televisión?

Anònim ha dit...

NÚRIA BALLESTAR

Teresa Forcades s'ha dedit cat a investigar aquesta nova grip que n'ha fet tant de ressó durant els últims mesos: NO creu en l'eficàcia de la vacuna; afirma que a diferència de la vacuna de la grip que es posa cada any, la resposta immunitària de la de la grip A po ser 10 vegades més potent. Els primers casos van aparèixer a Clif`rnia al mes d'abril però també s'ha de tenir en compte que des que va aparèixer la grip A fins al 15 de setembre d'aquest any han mort 3.559 persones en tot el món i, en canvi en la grip estacional, tan sols en Europa, entre 400.000 i 220.000 persones. En el seu blog afirma que una farmacèutica nordam,erixcana anomenada Baxter va distribuïr 72kg de material per la vacuna contra el virua de la grip estacional però, un tècnic d'un laboratori de la República Txeca va investigar pel seu compte i les va injectar als animals que s'utilitzen per estudiar aquestes vacunes i van morir. Aixií es va descobrir que dins asl material que li havien enviat hi haven virus de la grip aviar i la grip de cada any. Sort que es va descobrir al temps! Teresa Forcades desaconsella posar-se la vacuna i sobretot evitar el contagi de la malatia.

Raquel Monteagudo ha dit...

Aquesta grip tampoc es del tot nova, l’únic es que, hi ha una petita diferència. Però el què penso, es que no se perquè en aquesta "nova grip" que se’n parla tant i hi donen tanta importància perquè, la grip que fins ara hi ha hagut causava mes morts i no donava tan a parlar. Teresa Forcades en el seu bloc hi diu que de les primeres vacunes contra la grip A que es van fer portaven virus vius de grip aviar i de la grip de cada any, i les proves que es van practicar en animal els hi va causar la mort. Per aquest motiu i molts mes, no les aprova, i recomana la calma, la prevenció del contagi i no posar-se la vacuna. I crec que es el que hauriem de fer, perquè no sabem si el què ens diuen que porten les vacunes es la veritat.

Naïm Baulenas ha dit...

La Taresa ens explica la seva versio de com veu ella aquesta nova gip que diuen que es tan parillosa,la grip A, jo pensu que la gip A no es res més que una malaltia com qualsevol altre només una mica mes parillosa de la que en diem gip normal i que n'han fet una noticía massa exegarada i no cal donar-li tanta importancía.

Charles - Xals ha dit...

La grip A va ser un error de laboratori ja que la secció farmaceutica i el gobern ens volien espantar i ens volien treure diners amb l'excusa que era mortífera i que per això correriem a comprar les vacunes o més aviat els antigripals per després enriquir-se ells.
Jo crec que tot això ha estat un montatge básicamente ja que estem en temps de crisi i el gobern a sobre de pujar els impostos te que guanyar cuartos per una altra banda.

Tània ha dit...

La opinió de la Teresa és bastant interessant i com diu ella ja existia abans aquest virus.
I no se'ls ha acudit res més que tornar-lo a reviure i l'únic que han conseguit és que la gen li doni més importancia del que té, i és que hi ha més morts amb la grip normal l'únic que estan fen és que la gen li tingui por, res més. També amb tot aquesta història n'estan treient molt de profit amb les vacunes.

Tània ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
#CRISTINA. COBOS ha dit...

Gràcies aquesta senyora s'han pogut aclarir moltes coses i sembla que sigui l'única persona que tingui una mica de seny i es prengui les coses tal com són i no exageradament.
No entenc com els polítics o algun d'aquests alts càrrecs encara no han suprimit el video, ja que diu tota la veritat i això no els interessa.
L'haurien de diferir per televisió.
La grip A lògicament ha estat creada en un laboratori, perquè com que estem en crisi necessiten treure diners d'on sigui i sembla que aquesta es la solució.
Ara bé aquesta dona tindria de sintetitzar una mica el que vol dir perquè tantes dades durant una hora es fa un pèl pesat.

mohachato ha dit...

Molt interessant la grip A es del porc que menjeu i per aixo teniu grip A o si no es un error del laboratori que les empreses farmaceuiques...
Ella pensa, com molta altra gent que no ens hem de preocupar tant com aparenten i no tenir por a la grip A.

Anònim ha dit...

Sincerament crec qe se li està donant massa importància a la Grip A, ja qe no deixa de ser una grip normal i corrent. Potser sí qe s'encomana més ràpit però no deixa de tenir els mateixos morts que una grip normal.
També com molta gent opina, crec que ha estat provocada en un laboratori.

mark ha dit...

Penso que la Teresa Forcades té molta raó al dir que al llarg del temps hi han agut altres grips i que la gent no s'ha d'alarmar, ja que els virus de tipus A formen part cada any dels virus de la grip normal i corrent. També penso que la gent no s'ha d'amagar ni molt menys, i que no s'ha de tenir por de sortir al carrer per culpa del contagi.
Finalment trec la conclusió de que tot el què s'està dient sobre la grip A és una trama del govern per treure diners i intentar sortir de la crisi.

Tamara ha dit...

Tot el que creiem fin ara resulta que es mentira i que es un virus que segurament, però no del tot, a set cosa d'uns laboratoris. El que no s'entèn es que si els mitjans de comunicació o qualsevol altres persones ja s'havien que hi havia agut una altre grip d'aquestes anteriorment per què ho pinten tan malament si n realitat es molt menys del que es diu.
En definitiva crec que amb tot això de la crisi que sortís un virus com el pintaven a set només per pur interés en treure beneficis.
No s'ha de creure tot el que es diu en els mitjans de comunicació ni tampoc tot el que diuen els polítics.

Anna Muñoz Naranjo ha dit...

La grip A sens dupte és un error de laboratori, que més que tot es per treure diners tant els farmaceutics com els politics i tots els implicats. En la grip normal mort molta més gent a l'any que no pas de la grip A, pero tant se n'ha parlat d'aquest tipus de virus que la gent s'ha espantat, i ha set una bona manera per treure-li els diners per les vacunes. També haurien d'advertir que la vacuna de la grip A té efectes secundaris molt notables, simplement s'haurien de vacunar la gent que pot tenir contacte amb els infectats amb el virus,crec que ningú més ho hauria de fer.

Ainara Leiva ha dit...

Es increible com ens enganyen, no saben ja que fer per treure diners d'on sigui.
Jo faria obligatoria la vacuna nomes aquelles personas que realemtn la necessiten i la peteixen.
Aquesta grip ha rebolucinat molt a la població perqué els medis de comunicació han estat continuament donan-li vola. Jo no se si es un error de laboratori o no,peró hi han altres enfermetats mortals que ecara no han descobert la manera d'aturar-les i ja va sent hora que ho fagin.

Ferran Crespo ha dit...

Aquesta senyora ens mostra un seguit d'irregularitats bastant sospitoses sobre la grip A, com el fet de canviar el significat de pandèmia, descobrir la vacuna abans que el virus, distribuir vacunes infeccioses, l'exagerada importància que li donen els medis de comunicació...
Es tot un negoci d'algunes farmacèutiques?
Hi ha tan poc respecte per la salut humana que hem arribat al punt de sintetitzat virus als laboratoris per poder-ne vendre la vacuna?
Aquest vídeo ens mostra que hem de tenir la mateixa por d'una grip A que d’una grip normal.

Raimon ha dit...

Jo crec, que això no és res més que un ompliment de butxaques per part de multinacionals farmacèutiques...
La gent es mor de la grip A no perquè sigui una grip extremadament perillosa, sino que és perquè aquesta gent es mor perquè pateix una malaltia crònica.
Salut!!!

Anònim ha dit...

xevi

molt interessant el video perquè explica la veritable causa de què hagi sortit la grip A: l'enriquiment d'algunes farmaceutiques (Backster) encara que corri perill la salut humana. És pitjor la grip normal que mata més persones que no la grip A que de moment a matat menys persones.

Anònim ha dit...

Alex:
Ho he trobat molt interessant.
Jo penso que és un error que han tingut, que tampoc és per tant, només volen treure diners. Crec que segeix sent més perillós la grip comuna que no pas la grip nova, però en fí, que hi farem. Però aquesta dona em sorprèn! És genial =)

Anònim ha dit...

ALEX:
Ho he trobat molt interessant.
Jo penso que és un error que han tingut, que tampoc és per tant, només volen treure diners. Crec que segeix sent més perillós la grip comuna que no pas la grip nova, però en fí, que hi farem. Però aquesta dona em sorprèn! És genial =)

Laia Font ha dit...

Quantes vegades hem anat a cole amb febre, causada per la grip, i no ha passat res a ningú? Si la grip A té encara menys risc de mortalitat que la de cada any, a què venen tantes mesure de seguretat? Crec que és molt exagerat que hagin arribat a l'extrem de tancar instituts o escoles perquè un alumne tingués febre. I tot per la inquietud que ens han fet agafar.
Si l'empresa mateixa ha acceptat que hi havia els dos virus a la vacuna, que expliquin ells com és això possible, perquè, com ens posem ara una vacuna sabent que potser prové d'aquella mateixa empresa?
Tot això sembla una manera de sortir de la crisi, però quan comencin a sortir efectes secundaris d'aquestes segones vacunes, hauràn d'invertir ells en buscar altres solucions o potser sí que es crearà una pandemia.

gerardpujadas ha dit...

Jo tambe pensu que aquesta grip A es mes que res per guanyar diners, es menys perillosa que les altres grips i encanbi es de la que se'n a parlat més. la bacuna jo n me la posaria perque hi ha bastan poc perill de mort. En definitiva que estic d'acord amb l'ho que diu la Tresa.

Genís Hernández ha dit...

Yo sobre el video que he visto pienso que la sociedad de hoy en día no es de fiar, sobre todo todos los políticos y esta gente que yeva el mundo.
La gripe A diria que es una manera de sacar probecho economicamente y aparte de vaciar el mundo, por eso lo quieren hacer obligatoriamente de administrar las vacunas y obligar a todo el mundo en ponersela, lo que la doctora tambien a dicho que no podía comprobar los efectos secundarios que aportaría esta vacuna, pero que algun efecto traería.
Bueno en definitiva, mi opinión es que esto no es mas que una manera de sacar dinero y de vaciar el mundo de gente, y la pregunta que me hago yo es: ¿por qué lo hacen?
y ¿se le administraran, tambien, a ellos la vacuna a los laboratorios que la crean?

Ahí queda eso Luixi xD

Cristina Chácón ha dit...

Yo ya había sentido hablar de que nos estaban engañado como a unos gilipollas. Nos han metido el miedo dentro para caer en la trampa de vacunarnos.
Mi madre me lo había contado, que lo estan exajerando muchísimo para obtener dinero.
Le mandaron una carta para vacunar a mi hermano pequeño y no le hizo ni caso, ese día no estaba muy convencida pero escuchando a Teresa me quedo mucho más tranquila que no haya optado por vacunar a mi hermano.
Sobre el tema de obligarnos a vacunarnos, que es lo que mas me ha sorprendido, osea que nos obligan a vacunarnos pero si nos infectamos no quieren tener nada que ver, eso es de ser unos cabrones, no por obligarnos a vacunarnos esque encima si nos pasa algo se laban las manos.

Por último, felicito a Teresa por dar la cara y tener el valor de decir todo lo que piensa, dando todos los datos y sin callarse nada.
Y daría las gracias a quien averiguo, sin estar obligado, a lo que estaban haciendo estas "personas", si se les puede llamar así.

ainhoa ha dit...

penso que la vertadera grip A va ser fa molts anysnque va ser quan van haver tants morts i que les altres vegades que ha tornat a apareixer a set per culpa dels laboratoris i ames s'ha comprovat que la grip comú es pitjor que la grip A. Les vacunes són del tot fiables i hi ha gent que se les vol posar i no crec que hi hagin vacunes per a tothom.

Ricard Rovira ha dit...

Està clar que aquest virus es una mentida, els farmaceutics l'han deixat sortir dels laboratoris per benefici propi, perquè és molt difícil trobar una vacuna en dos mesos d'aquesta suposada grip tan perjudicial.
La gent, manipulada pels mitjans de comunicació, es submenten a les recomenacions dels "grans científics".

Anònim ha dit...

La grip A és una grip normal i corrent, només han canviat alguns síntomes, però no és més que una grip diferent a la que estem acostumats.
Trobo que s'ha exegerat molt, tothom n'ha parlat de manera exegerada, i la gent s'ha atemorit massa. Aquí els unics beneficiats són els politics i els farmacèutics. ;)

karen ha dit...

El del anònim soc la Karen.

Lia ha dit...

Sincerament, el que més m'ha marcat d'aquest vídeo no ha sigut ni que la Grip A sigui en realitat un virus molt més inofensiu del que ens pensàvem, ni la gran quantitat de diners que s'estigui embutxacant la indústria farmacèutica. No, a mi el que m'ha impressionat és la facilitat amb la que ens han manipulat, com poc a poc ens han anat introduint una idea errònia sobre un tema desconegut per la majoria de la societat i sobre el qual només podem fer que creure'ns el que ens diuen, ja que no tenim els coneixements necessaris per distingir la informació verídica de la falsa. Realment, després d'una cosa així, es pot tornar a confiar en l'autenticitat del que ens diguin? Hem de posar en dubte tota la informació que ens arribi? Hem de dubtar de tot allò que ja donem per sabut...?

Lia ha dit...

PD/ Més val tar que mai, i encara no són les dotze! Sóc la Laia Serrat!

Terra Lliure ha dit...

jo crec que el video està bé i que aquesta monja, com a minim no ha set una de les mil persones que han caigut dins la trampa de la vacuna, com ha dit aquesta senyora, es una vacuna que no es nova, es una de les 3 grips que hi ha, jo crec que ha set una tècnica del capitalisme per apartar-nos de la crisis i robar-nos diners per intentar solucionar aquest problema de la crisis fent-nos posar la por al cos per gastar-nos uns diners inútilment amb una vacuna que com a dit al febrer/març és va morir la majoria de gent que portava la vacuna, les empreses farmaceutiques han elavorat un intent de vacuna perquè la gent no agafi la grip, però ho han volgut fer amb un temps record, i s'han equivocat molt, i ara intenten desde una altre empresa tornar-nos a fer creure que la seva vacuna ens salvara d'una "greu grip". Jo penso que ningú s'ha de vacunar ja que es una grip dins de tot, i que s'ha de curar a poc a poc i no ràpid i malament. I que sobretot la gent tingui clar que això només ha set una mentida per apartar-nos de la crisis.

Terra Lliure ha dit...

ho sento per la tardança però no he pogut comentar-lo avans
pd: Soc la Cristina Güell Nardi

Ouafae ha dit...

la grip A va ser un error de l'aboratori, Fa anys també hi va haver un tipus de grip A aquest no és nou com diuen en la tele i en els d. li està donant molta més importància de la que té,a gent es preocupa massa.penso que ningú s'ha de vacunar perquè substàncies tan potents que poden arribar a multiplicar per 10 vegades a més a més no són obligatories...............

Sergi García Jiménez ha dit...

Això de la grip A, ho han llençat a la societat d’una manera molt exagerada, ja que penso que aquesta grip no deixa de ser una petita varietat de la grip comuna,feta per les industries farmacèutiques per aconseguir uns bons beneficis en de la venda de les vacunes per inmunitzar a la societat. La meva opinió es que nomes s’hauria de vacunar la gent amb un gran risc a patir,i la resta de gent s’hauria d’immunitzar pel natural, ja que aquesta vacuna s’acaba de inventar i no podem saber encara els efectes secundaris que poden arribar a donar en un període de temps llarg.

Carolina Costa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Carolina Costa ha dit...

Molt bo el video i tot el seu contigut. Se'ns dubte una gran dona la Teresa, amb uns coneixements altíssims que admiro amb perplexitat.
He "flipat" bastant sobre el tema aquest de "la grip A". No deixa de ser una de les grips estacionals comunes, fins i tot menys danyina que no pas la normal, el que passa és que certes empreses farmacèutiques, la OMS, i en general la política ha fet creure al món que aquesta grip nova és molt infecciosa i mortal. La OMS ha espantat a la gent i ha fet creure a la població que vacunar-se contra aquesta grip és primordial. El que no sap la gent és que aquesta vacuna te uns efectes secundàris molt greus, però com la Teresa diu: O te la poses o cada dia a pagar una multa (1000€ aproximadament) o pressó. Tots tenim uns drets, i un d'ells és el de ser lliures, que ens l'estan treient.
Tot això es un complot d'agents que el que volen són diners fàcils i ràpids i aprofitar-se (per dir-ho d'alguna manera) de tothom fent creure coses no del tot certes.
Per cert, lo de pandèmia es ridícul, és que la OMS es delata ella mateixa. Com pot canviar el signifat d'una paraula tan significativa per a la humatitat? És vergoñós.
Jo només espero que la gent no s'hi capfiqui i que no es preocupi tant, i sinó que mirin aquest video per sortir de dubtes com he fet jo.

Gemma Isern ha dit...

La Teresa ha dit el que passa realment sobre el tema de la grip A i després d'escoltar aquest video crec que et quedes més tranquil i veus les coses molt més clares.
Crec que tothom està equivocat respecte això, perquè ens han volgut menjar al cocu a tots per guanyar-hi diners.
Perquè ens hem de preocupar per la grip A?
No tenim motius. Potser si que és important per el perill que té de contagi però per el demés és una grip totalment normal que pot ser fins i tot menys perillosa que la normal.
Aquesta grip l'únic que ha fet és preocupar a la gent sense cap motiu. I a més a més es diu que els jove haurem de passar per aquesta grip, així que ja podem estar tranquils.
Sobre lo de la vacuna crec que és totalment innecesària a més a més amb aquest preu.
Qui li sobrin els diners i li fagi il·lusió posarse-la que se la posi però no és el meu cas.
No sé si és un error de laboratori o no, però el que està clar és que ens han enganyat com tontus.

Anònim ha dit...

Pel que diu la Teresa, a aquesta grip "nova" se li esà donan més importancia de la que té, ja que es menys potent que una grip normal i corrent. Jo penso que fan aixó per aconseguir diners, perqués un vacuna no es fa en dos dies... (crec jo), cosa que fa sospitar que potser ja ho tenien tot perparat desde un principi.
Han creat un temor inncesecari en la gent.

Mònica Gómez ha dit...

Com bé diu ella, penso que aquesta grip a sortit d'un laboratori. Ens han fet agafar por a la grip A, però la veritat és que aquesta grip a sigut un error, que a causa d'això els politics treuen beneficis.
Perquè aquesta grip A es molt menys greu que una grip normal.
Així que qui no volgui vacunar-se contra aquesta grip -aquí una servidora- no ens han d'obligar.

Javi Doncel ha dit...

Jo crec que tot lo de la grip A a set mes una exageració per la crisi en les empreses farmaceutiques i per raons politiques, perque de fet, no a set tan hreu com els politics i farmaceutics anaven dien.
L'unica cosa que si que era vritat es que agreujava algunes malaties i aixó provoca algunes morts.
I la monja crec que esta encertada en algunes coses que diu, però s'enrolla molt.